Laborator digital de tehnică dentară propriu

Radiografia dentară
09/11/2019
Sfaturi utile pentru dinți sănătoși
25/03/2020
Radiografia dentară
09/11/2019
Sfaturi utile pentru dinți sănătoși
25/03/2020
Show all

Laborator digital de tehnică dentară propriu

Laborator de tehnică dentară propriu   

Clinica New Dent dezvoltă conceptul ”Totul sub un singur acoperiș”, oferind pacienților toate facilitațile necesare pentru tratamente eficiente. Tehnologia de ultimă generație, echipa multidisciplinară, centru radiologic, laboratorul de tehnică dentară digital în aceeași incintă ne ajută să obținem rezultate excepționale.

Datorită faptului că laboratorul digital este integrat în Clinica New Dent, comunicarea între medic-tehnician-pacient este rapidă, iar tratamentele sunt net superioare față de cele realizate prin metodele stomatologiei tradiționale. Un beneficiu real este faptul că tehnicianul dentar poate fi prezent în cabinet, împreună cu medicul, pentru a oferi cele mai bune soluții pacientilor.

Colectivul nostru de tehnicieni execută toate tipurile de lucrări, de la cele mai simple până la cele mai complexe. Din dorința de a lucra în condiții de siguranță, respectăm anumite etape și standarde în mod constant, astfel încât să obținem rezultatele dorite de fiecare dată.

Laboratorul nostru de tehnică dentară folosește aparatură și materiale dentare de ultimă generație, toate fiind omologate și agreate de Ministerul Sănătății

Faptul că în Clinica New Dent este scanner intraoral, conectat la infrastructura digitală a laboratorului din cadrul clinicii, este un avantaj foarte mare pentru medici, dar și pentru pacienți, reducând eventualele erori cauzate de amprentarea clasică.

Tehnologia CAD – CAM realizează restaurări protetice prin frezare. Numele sistemului reprezintă de fapt acronime ale cuvintelor Computer aided design (CAD) și Computer aided manufacturing (CAM) ce înseamnă modelarea cu ajutorul computerului și manufacturarea cu ajutorul acestuia.

Cu ajutorul acestei tehnologii, în laborator se obţin lucrări extrem de rezistente și estetice și rapide.

Clinica New Dent pune la dispoziția pacienților servicii complete excepționale utilizând cele mai moderne tehnologii în domeniu. Medicii vă stau la dispoziție pentru a vă reda zâmbetul dorit.

Clinica New Dent
str. Cernăți nr.1A Suceava
nr. 0330.401166