Cine are nevoie de o reconstrucție totală a danturii?

HALITOZA ( respirație urât mirositoare)
07/02/2021
HALITOZA ( respirație urât mirositoare)
07/02/2021
Show all

Cine are nevoie de o reconstrucție totală a danturii?

             Dacă v-a fost sugerată reconstrucția completă a danturii ca opțiune de tratament, s-ar putea să vă întrebați dacă aveți cu adevărat nevoie de ea.

             Tratamentele dentare extinse pot fi intimidante, dar rezultatele pot schimba viața.

             Ce este reconstrucția completă a danturii?

             c În timp ce elementele cosmetice, cum ar fi albirea dinților, poate fi o componentă a planului de tratament, este important de reținut că reconstrucția completă a danturii nu este un tratament doar pur estetic ci este destinat în special persoanelor cu probleme medicale care afectează dinții.

             De ce aș avea nevoie de reconstrucție completă a danturii?

             Există o gamă largă de factori care vă pot face un candidat potrivit pentru reconstrucția completă. Pacienții care au prezentat una sau mai multe dintre următoarele probleme dentare pot beneficia de reconstrucție completă:

             Boală dentară – Pacienții cu gingivită sau boală parodontală, care determină infectarea și / sau retragerea gingiilor.

             Traumatisme – Cei care au avut un accident sau au avut traume faciale care au dus la deteriorarea danturii și / sau la pierderea dinților.

             Eroziune – Dinții care s-au uzat prin abrazie.

             Durerea maxilarului – Pacienții care suferă de dureri la nivelul maxilarului sau dureri de cap rezultate din nealiniere maxilară (adică malocluzie).

             Reconstrucția completă a danturii este potrivită pentru mine?

             Pentru a fi un bun candidat la reconstrucția completă a danturii, pacienții trebuie să îndeplinească o anumită bază de sănătate. De exemplu, dacă aveți o infecție, va trebui tratată înainte de începerea reconstrucției. În plus, în funcție de procedurile necesare, va fi nevoie să se facă anumite tipuri de anestezie. De asemenea, este esențial ca pacienții să se angajeze să se prezinte la toate programările stabilite și să respecte instrucțiunile medicului dentist pe durata tratamentului.

             Reconstrucția completă a danturii este un proces complex de tratament bazat pe nevoile și obiectivele individuale. Cel mai bun mod de a afla dacă reconstrucția completă a danturii este potrivită pentru dvs. este să veniți pentru o consultație. Echipa noastră vă va ajuta să înțelegeți opțiunile de tratament disponibile și ce presupun acestea.

             Pentru a programa o consultație, contactați-ne:

Clinica New Dent
Str. Cernăți nr.1A Suceava
Nr. 0330.401166 sau 0740850081

Clinica New Dent pune la dispoziția pacienților servicii complete excepționale utilizând cele mai moderne tehnologii în domeniu. Medicii vă stau la dispoziție pentru a vă reda zâmbetul dorit.