Implantul dentar- un zâmbet la îndemâna tuturor Partea I
24/12/2018
Gingivita- cauze, simptome, tratament
20/02/2019
Implantul dentar- un zâmbet la îndemâna tuturor Partea I
24/12/2018
Gingivita- cauze, simptome, tratament
20/02/2019
Show all

New year, New smile

Începutul unui nou an este atunci când spunem la revedere lucrurilor vechi și le urăm bun venit celor noi. Facem noi promisiuni, avem noi dorințe și începem un an nou cu bucurie. Poate că vă hotărâți să lucrați mai mult, să petreceți mai mult timp cu familia sau să obțineți în cele din urmă zâmbetul la care visati. Deși nu vă putem ajuta cu toate hotărârile dumneavoastră, Clinica New Dent Suceava are plăcea să vă ajute să obțineți zâmbetul dorit.

Nimeni nu ar trebui să-și ascundă zâmbetul. Mai ales atunci când există modalități de aliniere, albire și perfecționare. Prin stomatologia cosmetică, suntem capabili să vă transformăm zâmbetul de la ceva ce ascundeți la ceva de care sa fiti mândri.

Pentru noi, stomatologia cosmetică nu este doar concentrată pe realizarea zâmbetelor frumoase (deși acest lucru este cu adevărat important!), ci ne dorim ca pacienții să fie mai încrezători și mândri de ei insisi. Fie ca facem fațete pentru a îmbunătați estetica dinților, o albire profesională pentru a vă lumina zâmbetul sau o reabilitare completa, opțiunile noastre vă vor ajuta să zâmbiti.

Dacă sunteți pregătit pentru Anul Nou și pentru noul dvs. zâmbet, sunați la Clinica New Dent pentru a vă face o programare. Vom discuta despre dorințele dumneavoastră și cele mai bune opțiuni pentru un zâ mbet de invidiat.

 

Clinica New Dent

str. Cernăți nr.1A Suceava

nr. 0330.401166