Amprentarea digitală- comfort pentru pacient, rapiditate și precizie

Zâmbet mai alb, mai strălucitor!
20/05/2019
Igiena orală în vacanță!
26/07/2019
Zâmbet mai alb, mai strălucitor!
20/05/2019
Igiena orală în vacanță!
26/07/2019
Show all

Amprentarea digitală- comfort pentru pacient, rapiditate și precizie

Stomatologia digitală, care înglobează o serie de tehnologii de ultimă generație, nu mai este de câtiva ani o modă, ci o necesitate, oferind avantaje semnificative față de medicina dentară convențională: tratament mai eficient și mai precis și un nivel de predictibilitate mult mai ridicat al rezultatului final.
Pentru a răspunde cerințelor tot mai exigente ale pacienților, Clinica New Dent pune accent pe supraspecializarea medicilor și dotarea cu aparatură de ultimă generație, prin care să poată oferi pacienților servicii integrate, la standarde internaționale.
Sistemul CAD-CAM, cel mai avansat sistem de fabricare a lucrărilor dentare a digitalizat majoritatea etapelor pe care le implică o astfel de lucrare, de la amprentarea digitală până la cimentare.


Scanarea intraorală este o tehnică exactă de reproducere a câmpului protetic, confortabilă pentru pacient, deoarece nu mai folosim portamprentă și material de amprentare. Scanând câmpul protetic, putem transmite imediat informația către laboratorul de tehnică dentară.
Scannerul intraoral este un dispozitiv care realizează aproximativ 3.000 de poze pe secundă, într-un soſt special, iar aceste imagini sunt reproduse 3D și dau forma dinților și a maxilarelor cu o acuratețe maximă. Prin urmare, fiecare structură dentară este scanată printr-o tehnică foarte simplă, fiecare dinte fiind, efectiv, fotografiat din toate unghiurile.

   

          Scanarea intraorală prezintă următoarele beneficii:
– amprentare rapidă
– confortabilă
– timp redus de lucru;
– acuratețe înaltă care duce la adaptarea perfectă a l  ucrărilor;

– număr redus de ședințe;
– controlul și verificarea imediată a preparațiilor dentare.
– reducerea la minim a îndepărtării țesuturilor dentare în timpul unei preparări;
– calitate superioară a lucrărilor protetice;

Clinica New Dent pune la dispoziția pacienților servicii complete excepționale utilizând cele mai moderne tehnologii în domeniu. Medicii vă stau la dispoziție pentru a vă reda zâmbetul dorit.

Clinica New Dent
str. Cernăți nr.1A Suceava
nr. 0330.401166